Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №258 від 21.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподіванка

У Росію більше не поїдемо!

Спідвейний клуб “Рівне Україна” знявся зі змагань у Міжнаціональній російській лізі.

Керівництво команди вирішило не їхати на заключні гонки сезону, які мали би відбутися у Росії: 18 вересня - у Балаково проти СТМК “Турбіни”, 20 вересня - в Октябрському проти “Лукойла” і 21 вересня - у Тольятті проти “Мега Лади”.

Що ж, результати виступів рівнян цього року взагалі можна вважати провальними порівняно з минулорічними.

На старті сезону екс-тренер “Рівне України”, Віктор Кузнєцов у інтерв’ю “РР” наголошував, що перед командою стоять тільки найвищі цілі.

Тренер очікувань не виправдав, на його місце прийшов Віктор Гайдим, який сам був членом колективу, проте, і йому не вдалося докорінно змінити ситуацію. Рівняни продовжували програвати всім, за винятком відвертих аутсайдерів.

Звісно, виправдання є. Це, перш за все, різні рівні фінансування клубу в порівнянні з такими “китами”, як “Восток”, “Мега Лада”, “Лукойл”, недостатня кількість спонсорів, відповідно, і техніка наша “сходинкою нижча”. Усе це більш ніж вагомі фактори. Але ж не настільки, щоб зніматися зі змагань за три гонки до завершення чемпіонату.

Гонщики “Рівне України” до останнього момен-ту збиралися-таки їхати до Росії, навіть розділилися на два склади (адже одночасно з гонкою в Балаково рівняни мали стартувати і в зустрічі Польської ліги проти “Познані”).

Такий фініш сезону, перш за все, підірве авторитет українського клубу серед російських команд. “Турбіна”, “Лукойл” і “Мега Лада”, які приїжджали до рівного, і цілком закономірно очікували в гості “Рівне Україну” - свого запеклого суперника. Не дочекалися...

Поступилися наші спідвеїсти й у Познані однойменному клубу - 64:26.

21.09.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2006p. 
На головну сторінку