Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №725 від 21.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Віталій Чугунніков ініціював створення мобільних груп по боротьбі з нелегальним обігом зброї

Під час позачергового засідання Ради оборони області голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков ініціював створення оперативних мобільних груп для забезпечення правопорядку в регіоні. До їх складу увійдуть правоохоронці, силовики, військові та працівники фіскальної служби.

Окрім забезпечення правопорядку, завданням мобільних груп буде вилучення нелегальної зброї, виявлення незаконно ввезеного автотраспорту та бурштину, добутого неправомірним шляхом.

“Формування таких мобільних груп вимагає ситуація, що склалася в області. За інформацією правоохоронних органів, на Рівненщині значно збільшилася кількість нелегальної зброї. Неспокійною є ситуація і у північних районах Рівненщини, де незаконно видобувають бурштин-сирець. Там діють незрозумілі військові формування, котрі мали би зараз бути на Сході країни, у зоні АТО. Кульмінацією став нещодавній вибух біля обласної прокуратури” - зазначив Віталій Чугунніков під час брифінгу.

Під час роботи мобільних груп буде проводитися відеозйомка усіх заходів. Поки що проект буде пілотним і діятиме впродовж місяця. Загалом буде створено від 5 до 10 мобільних груп, котрі працюватимуть у районах Рівненської області.

“Наше спільне завдання забезпечити мир та спокій наших людей, а також громадський правопорядок на вулицях області. Власне саме заради цього ми ухвалили таке рішення”, - підсумував Віталій Чугунніков.

21.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2015p. 
На головну сторінку