Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №725 від 21.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненським спортсменам вручили нагороди

Рівненських спортсменів, їхніх тренерів, фахівців із фізичної культури та спорту області, регіонального центру “Інваспорт” привітали із їхнім професійним святом. З нагоди Дня фізичної культури та спорту їм вручили грамоти, подяки та подарунки.

Зокрема, відзнаками Рівненської ОДА нагородили Оксану Ковальчук (Камінську) (кульова стрільба), Олександра Косінова (дзюдо серед спортсменів з вадами зору), Романа Курова (пауерліфтинг), Владислава Кузька (греко-римська боротьба) та тренера з греко-римської боротьби Дмитра Шевчука.

Як відмітив заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук, приємно, що на І Європейських іграх у Баку в складі української збірної 7 спортсменів представляли Рівненщину.

“Гордимося, що два рівненські спортсмени на цих змаганнях отримали нагороди. У безкомпромісній боротьбі Наталія Ніколайчик виборола бронзову, а Олександр Помінов – срібну медаль. У цьому році нам вдалося купити квартири для двох рівненських спортсменів, виділити близько двох мільйонів гривень на стипендії та інші виплати нашим спортсменам. Ми і надалі будемо вас підтримувати. Адже завдяки вашим зусиллям, вашим перемогам на світових спортивних аренах звучить Гімн України та піднімають наш національний прапор”, - зазначив Олександр Савчук.

21.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2015p. 
На головну сторінку