Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обурення рівнян зростає

Скільки ще терпіти свавілля грошей?

Скільки ще терпіти свавілля грошей?

Невже допустимо у Рівному владу бурштинових банд?

Не втомлюся дивуватися терплячості українського народу, який виніс на собі всі лихоліття, переміг на Майдані, але знову змушений терпіти упирів.

Здавалося б вибори у м. Рівному. Що тут може бути особливого? Тим паче, що за законом це вибори лише на два роки, і вже у 2017-му знову будуть перевибори і мерів, і місцевих рад.

Але ні, влаштували справжній цирк. То хочуть висувати в мери Рівного Обаму, то привезли якогось чоловіка із Сарн, кажуть він буде кандидат. Уже два роки тут сидить і постійно його рекламують. Я розумію, що, коли у людини багато грошей, то вона може робити в наш час любе-голубе. Але звідки ж у нього такі гроші?

Послухайте, що пише преса. Спочатку депутат Олександр Лащук сказав – 20 мільйонів гривнь, потім Роман Коваль сказав – 26-ть. Тепер прочитав від голови люстраційного комітету Москальової, що – 35-ть. Вдумайтеся, 35000000 (тридцять п’ять мільйонів) витратив цей сарненчанин Якимець на свою рекламу та утримування тут на постійній зарплаті цілої групи вгодованих молодиків із Сарн, які називають себе “Громадський контроль”.

Ні, я розумію, що активісти різні числа називають, бо Якимець той себе рекламує безперестанку і всюди. Тому весною це могло бути 20-мільйонів, потім – 26, тепер – 35-ть. Мене цікавить інше – звідки у чоловіка такі гроші? Хто йому їх дає?

Я ж читаю пресу, і бачив як один юрист Якимця казав, що це, мовляв, він фінансує свого шефа. Він і ще якийсь невідомий чоловік на прізвище Плоский. Типу підприємець. Але ж це смішно. Скільки триватиме свідомий обман людей? Чому Якимець чесно не признається, що він продав там у Сарнах таке дороге, що дозволяє йому та групі вгодованих молодиків тепер два роки жити у Рівному нічого не робити, лише рекламувати себе по всім телевізорам, бігбордам, радіостанціям та газетам?

Хай покаже документи – що він продав, скільки грошей отримав. Або скільки мільйонів у місяць дають йому його нікому невідомі друзі. Бо, якщо ні, якщо до влади в Рівному й справді йде бурштинова мафія, то чому про це не говорять журналісти? Невже правда, що ця банда усіх залякує і купує?

Люди, як таке можна терпіти?! Що ж нас чекає, якщо бурштинові бандитські клани візьмуть владу у Рівному? Невже для цього ми виходили на Майдан?!

28.09.2015Юрій Сидорович, пенсіонер



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку