Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Хомко визнав, що брехав про Дмитра Якимця і бурштин

Не маючи жодних реальних підстав для критики Дмитра Якимця його опоненти вигадують брудні міфи. Так останнім часом усіма силами штабісти його конкурента намагаються прив’язати кандидата на посаду міського голови Рівного до незаконного видобутку бурштину на півночі нашої області. Єдиним фактом є те, що Дмитро Якимець переїхав до Рівного з Сарн. Ну це десь там біля видобутку бурштину, вирішили його опоненти. Якщо іншого компромату на Якимця немає, то вирішили його “мочить” його походженням та бурштиновими домислами. А їхній господар, який всіляко намагається виглядати європейським політиком дав на таку “чорнушну” кампанію своє “господарське добро”. Аби втриматися в кріслі мера усі методи хороші?

На одній із сесій Рівнеради Володимир Хомко, відповідаючи на конструктивну критику від лідера “Громадського контролю”, відповів у стилі “а у вас негрів б’ють”. Мовляв, не вчи Дмитре нас жити, ти сам “віджимаєш у хлопців бурштин на Поліссі”. Заява абсолютна голослівна, але цю вигадку зараз активно експлуатують брудні політтехнологи, які працюють на діючу міську владу.

Але цікаво інше - Володимир Хомко достеменно знає, що Дмитро Якимець не має жодного стосунку ні до видобутку, ні до інших операцій з цим камінням. Володимир Євгенович навіть письмово підтвердив це у відповіді на запит, що був надісланий до Рівненської міської ради в рамках судової справи, в якій Якимець відстоював свою честь та гідність.

Ось що написав Володимир Хомко на запит суду, цитую: “Виконавчий комітет Рівненської міської ради не володіє будь-якими відомостями, щодо незаконних дій громадянина Якимця Дмитра Анатолійовича, що пов’язані із видобутком, зберіганням чи реалізацією бурштину, а також щодо інших його протиправних дій”. Міський голова В. Хомко. Дата 31.08.2015 року.

12.10.2015Іванна Мельник



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку