Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №259 від 28.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На радість фанам

Незважаючи на те, що Козловський мало спить, виглядає доволі бадьоро - чи не так?

Козловський завітав до Рівного

У черзі за автографами стояли навіть бабусі

Переможець “Шансу” виступив в одному з клубів обласного центру. Перед концертом роздав автографи фанам у музичному магазині, що на проспекті Миру.

Правда, на автограф-сесію Віталик запізнився аж на цілу годину. Фани вже почали потроху розходитися, коли раптом біля них зупинилося таксі і звідти вийшли “зоряний” Віталій Козловський у джинсах і сорочці пастельного кольору зі своїм менеджером Яною. І відразу попрямували до приміщення, де на них чекали журналісти. Козловський попросив вибачення за запізнення. Помахав рукою збудженим фанам, які стукали у вікно та тупцювали біля входу. Погладивши по голові малюка з кирпатим носиком, сказав “Привіт” і сів за стіл. На запитання журналістів відповідав охоче.

Мова зайшла про гонорари у шоу-бізнесі. Козловський поділився, що майже все зароблене йде на запис пісень та кліпів. Ні на власну машину, ні на квартиру Віталик поки що не заробив.

- А ви знаєте, скільки коштує “народження” пісні? - риторично запитує Козловський. - В середньому - 5 тисяч. - А кліп? Хороший - як мінімум 30 тисяч. Правда, на запитання, скільки йому заплатили за концерт у Рівному, відповів: “Комерційна таємниця”.

А ще Віталик розповідав про нелегке гастрольне життя. Спить, бідолаха, 4-5 годин на добу. Постійно в дорозі. До кінця цього місяця у нього ще заплановано сім концертів у різних містах України. І ще... Змушені розчарувати фанаток – у Козловського вже є кохана дівчина. Живе в Києві. Отак!

Окрім того, що Віталій після перемоги в “Шансі” присвятив себе шоу-бізнесу, він сьогодні навчається (стаціонарно!) у Львівському національному університеті ім.Івана Франка на факультеті журналістики.

Потім до приміщення клубу впустили емоційну публіку з плакатами (переважали школярки, хоча і старші теж були!). Бабуся, яка представилася вчителькою англійської мови, емоційно розповідала журналістам, як вона любить Віталика...

28.09.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2006p. 
На головну сторінку