Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №259 від 28.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наш вернісаж

Натюрморт Оксани Олексієнко »Рябчики»

Душа жінки - квітка

Чотири перлини галереї »Мушля»

За словами Генріха Гейне, “перший, хто порівняв жінку з квіткою, був великим поетом, хто зробив це другим - був звичайним бовдуром”. Не хочу приєднуватися до безлічі других, проте, це порівняння мимовільно спадає на думку, коли розглядаєш роботи, представлені на виставці “Квіти, пейзажі”, яка нещодавно відкрилася у фотогалереї Рівненської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

Виставку, яка триватиме до 14 жовтня, підготувала творча група “Галерея Мушля”.

Молоді художниці - Світлана Власова, Наталя Ларіна, Тетяна Мельник і Оксана Олексієнко - сьогодні переживають той ніжний період життя і творчості, коли пуп’янок тільки стає квіткою. Техніка виконання представлених робіт різноманітна: графіка, пастель, розпис лаком по склу. Якщо ви полюбляєте насолоджуватися барвистим розмаїттям дарів богині Флори і милуватися красою краєвидів - ця виставка для вас. Враження від побаченого можна передати двома словами: дуже мило! Втім, дівчата заслуговують і на більш теплі відгуки.

Світлана Власова чудово володіє технікою “пляшк-арт”. Під її пензлем горілчані пляшки перетворюються на вишукані “муранські” вази, а шматок звичайного скла стає дивовижним вітражем. Лаконічна, вишукана манера притаманна Оксані Олексієнко, любов до деталей - малюнкам Наталі Ларіної. Насичені й контрастні за кольором пастелі Тетяни Мельник ніби наслідують фактуру гобелену.

28.09.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2006p. 
На головну сторінку