Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №730 від 26.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Звернення Дмитра Якимця

Шановні рівняни!

До виборів лишаються лічені дні. Більшість з Вас уже визначилась, яку партію та кандидата будете підтримувати, але є і ті хто ще роздумує.

Перш за все, хочу закликати Вас обов’язково прийти на виборчі дільниці 25 жовтня та проголосувати, бо це єдиний день, коли саме Ви є владою.

Лише в такому випадку Ви матимете моральне право питати за виконання передвиборчих обіцянок з обраних Вами керівників чи депутатів. В іншому випадку – Ви віддаєте цей вибір в руки інших осіб. Погану владу вибирають хороші люди, які не ходять на вибори.

Команда “Громадського контролю” та я особисто йдемо на ці вибори з чіткою метою – перетворити Рівне на нове, сучасне місто – комфортне для мешканців та привітне для гостей. Ми - єдина місцева політична команда, яка має цілісну програму розвитку Рівного.

Ми стали реальною альтернативою діючій міській владі, і саме через це уже декілька місяців поспіль проти нашої команди виливаються тони бруду. Мені приписують шалені статки та відношення до бурштину. Відверто заявляю Вам, що це все брехня! Замовником цього бруду є сьогоднішній керівник міста разом зі своїми посіпаками. Вони відчувають, що втрачають можливість збагачення за рахунок бюджету міста.

Зараз вони починають маніпулювати соціологічним опитуванням і розказують, що вибори може виграти лише Хомко і навіть в один тур, інші кандидати ніби не мають шансів. Усе це чергова брехня!

Але ця боротьба нас загартувала, і ми ще більше впевнились, що ми на правильному шляху.

Нову владу Ви вибираєте лише на два роки. Це дуже добре для Вас. Через 2 роки ми знову прийдемо до Вас на своєрідний екзамен.

Влада - це тяжка ноша, якщо ставитись до неї відповідально, і корито для людей, які розглядають її як засіб збагачення. В мене, як і в кожної людини, є мрії і бажання. Я дуже хочу, щоб Рівне розвивалось, щоб про нього чули не лише в Україні, але й у Європі, щоб ми були горді ним не лише через те, що ми тут народились чи проживаємо, а тому що тут є те, чого нема більше ніде!

Прошу Вас 25 жовтня підтримати мене на посаду міського голови Рівного та команду кандидатів “Громадського контролю” до Рівненської міської ради!

З нами Бог, а за нами – Рівне та Україна! Слава Україні, слава Рівному та рівнянам!

26.10.2015З повагою, Дмитро Якимець, голова “Рівненського громадського контролю”, кандидат на посаду міського голови Рівного



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2015p. 
На головну сторінку