Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №730 від 26.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Мер Рівного заявив, що у місті не вивозитиметься сміття

Заяву про те, що у Рівному не вивозиться сміття через вибори, зробив днями міський голова Володимир Хомко в ефірі місцевих телеканалів. В усіх сюжетах були показані прибрані баки “Санком-Рівне” і будівельні та габаритні відходи, складені біля контейнерних майданчиків на вулицях Ст. Бандери, 15а і Кн. Острозького, 22. Такими заявами міський голова вводить рівнян в оману, каже директор підприємства Святослав Євтушенко.

- “Санком-Рівне” працює у звичному режимі та все сміття у місті вивозиться. А от жеки, які відповідальні за вивезення габаритних та будівельних відходів, і перебувають у безпосередньому підпорядкуванні міського голови, явно не допрацьовують. Адже “Санком” прибирає тільки побутові відходи біля цих будинків, які мешканці викидають у контейнери. А габаритне та будівельне сміття компанія вивозить лише в будинках ОСББ і “ЖЕО ЖБК”, про що має знати міський голова. Такі ж заяви Володимира Хомка або свідчать про його некомпетентність, або ж робляться навмисно для того, щоб ввести в оману рівнян. А також показують, що схоже, у міського голови не все так добре з рейтингом, як він говорить і відповідальність за свої та, підпорядковані йому служби недопрацювання, він просто перекладає на “Громадськи контроль”. Але рівняни мудрі люди і добре розуміють, хто є хто, - зазначив Святослав Євтушенко.

А також додає, що якщо у місті виникнуть проблеми з вивезенням будівельного і габаритного сміття, то ми у випадку необхідності візьмемо цю функцію на себе, тому рівнянам не варто перейматися.

- Вже не вперше у Рівному відбуваються передвиборчі маніпуляції на тему невивезення сміття. Тому прошу рівнян не вестися на подібні заяви, а в разі виникнення проблем, повідомляти нам за допомогою зворотнього зв'язку на сайті компанії, на сторінці “Санком-Рівне” у “Фейсбуці”, або ж за номерами телефонів 23-43-73, 40-06-14 та 43-64-17. Ми зробимо все, щоб вирішити проблеми, - каже Святослав Євтушенко.

26.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2015p. 
На головну сторінку