Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №731 від 02.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Сила людей” - буде і далі сильною та людяною”, – впевнений Зураб Кантарія

“Сила людей” - буде і далі сильною та людяною”, – впевнений Зураб Кантарія

Нинішня виборча кампанія вивела на політичну авансцену цілу низку нових сил, які мають всі шанси вже найближчим часом стати потужними гравцями на політичній шахівниці. Одна з них - партія “Сила людей”, з її обласним лідером Зурабом Кантарією, автор зустрівся за два дня після виборів.

- Зураб, ви задоволені результатами участі вашої організації в місцевих виборах?

- Звісно ні. Ми розраховували на проходження п’ятивідсоткового бар’єру і створення фракцій хоча б в Рівненській міській раді, та й мій результат на виборах міського голови міг би бути кращим.

- Чому так сталося?

- Питання непросте. Існує певна інерція в нашому політичному житті. Тобто, голосуючи за ту іншу силу на президентських, або парламентських виборах, виборці так само віддають свої голоси і на місцевих виборах за її представників. Це дає суттєву перевагу “великим” партіям. До того ж не треба скидати з рахунку надпотужні пропагандиські кампанії, які ведуть ті самі “великі” політичні сили.

- А чи є шанс потрапити у “велику політику” таким молодим партіям як ваша?

- Є і дуже великий. Сьогодні дуже багато молодих, талановитих людей, що мають сили та бажання працювати в громадсько – політичному секторі не можуть себе реалізувати. Багато з них йде до нас. Хочу сказати, що лише за нинішню передвиборчу кампанію в нашій обласній організації було напрацьовано стільки пропозицій, що є над чим працювати. Це дуже добре, коли формується не “політичний проект”, а саме живий організм, в якому є можливість для формування та втілення дійсно нових ідей. Саме цього потребує наше суспільство.

- Що ви будете робити зараз?

- Працювати, удосконалювати партійну структуру, втілювати в життя ідеї наших членів та готуватися до нових виборів, бо перемога буде за нами…

02.11.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2015p. 
На головну сторінку