Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №732 від 09.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

З Рівненщини юнаки урочисто “помарширували” у військо

З Рівненщини юнаки урочисто “помарширували” у військо

Зі збірного пункту Рівненського обласного військового комісаріату до лав Збройних Сил та інших військових формувань України відправилися понад 100 призовників. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь представники Рівненської обласної державної адміністрації, духовенства, батьки і рідні юнаків та інші гості.

Військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату полковник Михайло Твердохліб зазначив, що під час призовної кампанії “Осінь-2015” до військових частин і підрозділів Збройних сил та інших військових формувань України з Рівненщини буде направлено понад 300 юнаків.

Усі вони пройшли соціально-психологічні тести, медичну комісію та професійний відбір.

Святковий мітинг з нагоди першої відправки відкрив військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату полковник Михайло Твердохліб.

- В строю стоять кращі сини нашого краю. Переконаний, що зі служби в армії, де ви опануєте військову професію, загартуєте тіло і дух, розпочнеться ваше успішне доросле життя. Сподіваюся, чимало з вас оберуть професію військового підписавши контракт, - додав полковник Михайло Твердохліб.

У Збройних силах новобранці будуть направлені до навчальних підрозділів. Потім отримають розприділення до військових частин, де займатимуться бойовою підготовкою, нестимуть військову службу в нарядах, обслуговуватимуть озброєння і військову техніку. Участь в антитерористичній операції військовослужбовці строкової служби брати не будуть.

09.11.2015Підполковник Олександр ГАЙН



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2015p. 
На головну сторінку