Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №259 від 28.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви про це знали?

Найбожевільніші закони про секс

Великобританія

Тому, хто запропонує незнайомій жінці зайнятися сексом, загрожує штраф аж до 180 євро або три місяці в’язниці.

Ірландія

У цій католицькій країні користуватися презервативами не можна, тому їх не продають. Адже секс, на думку влади, існує тільки для продовження роду.

Гаваї

Якщо вашій партнерці у сексі ще немає 18 років, то її батьків чекає покарання у вигляді трьох років виправно-трудових робіт - за те, що вони виховали свою дочку “легковажною”.

Угорщина

У Будапешті дозволено кохатися тільки в темряві. Якщо ви “займаєтеся цим” при світлі, у тому числі і при світлі свічок або каміна, у власній квартирі, це все одно карається штрафом.

Італія

У Палермо тільки жінкам дозволено бути на пляжі повністю оголеними, тоді як чоловікам - ні. Обґрунтування звучить приблизно так: “Чоловіча анатомія може набувати вульгарного вигляду, навіть ненавмисно”. Ще б пак, коли навколо стільки голих жінок...

Швеція

У Швеції заборонено робити власні фотографії в оголеному вигляді на повен зріст у фотокабінках для термінового фото. Проте, фотографування окремо нижньої та верхньої частини оголеного тіла не суперечить ніяким заборонам.

Китай

Боронь вас Боже роздивлятися голі ноги одягненої жінки. Це в Китаї вважається грубою образою і карається кількома днями в’язниці.

Ізраїль

Лише рік тому тут був прийнятий закон, що забороняє перегляд порнофільмів по кабельному або супутниковому телебаченню. Якщо вас зловлять за цим заняттям, можуть відправити до в’язниці на термін аж до трьох років.

Естонія

У естонській столиці Таллін категорично забороняється грати в шахи під час статевого акту. Ймовірно, йдеться про якусь дивну національну особливість, відзначає Bild.

28.09.2006



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2006p. 
На головну сторінку