Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №733 від 16.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Срібні призери “Олімпійського літа” отримали нагороди

Срібні призери “Олімпійського літа” отримали нагороди

Працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради вручили нагороди представникам громади міста Костополя, яка посіла друге місце в обласному конкурсі з проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів у літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах “Олімпійське літо”. Вручення відбулося 4 листопада 2015 року у спортивному залі Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи. З цієї нагоди учні молодших класів місцевих загального освітніх шкіл, які відвідують ДЮСШ, зібралися для участі у фестивалі здорового способу життя.

Кубок та диплом КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” Рівненщини отримав від імені міської громади завідувач сектору молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації Віталій Кузьмук.

Після церемонії нагородження 10 дитячих команд по 10 учасників кожна вийшли на старт спортивних естафет, щоб підтвердити свою готовність до продовження фізкультурно-спортивних традицій міста. Оскільки вони вже роблять досить впевнені кроки до опанування різних видів спорту, то гостям не довелося переконувати їх у необхідності ведення здорового способу життя. Тож, одразу взялися до змагань. Чітка організованість та готовність дітей до спортивної боротьби виявилися вже з перших стартів. Естафети проходили динамічно, боротьба була гострою. З першого погляду було помітно, що на майданчику змагаються діти, звиклі до рухової активності, які швидко орієнтуються в мінливій обстановці.

Безкомпромісна боротьба точилася у кожному старті і тривала до останнього фінішу. Суддям довелося враховувати кожну секунду і фіксувати найменше порушення, щоб справедливо розмістити команди у турнірній таблиці. Врешті, переможців та призерів було визначено. Найвищу сходинку п’єдесталу пошани посіла команда “Барса”, яка найбільш стабільно виступила в усіх естафетах. Друге місце вибороли юні спортсмени з команди “Чілі”. Бронзові нагороди дісталися учасникам змагань, які обрали для своєї дружини дещо філософську назву - “Альфа і Омега”. Схоже, малеча хотіла підкреслити, що спорт для них – це все.

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами і медалями відповідного ґатунку комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області. Можливо, для декого з них вини стануть першими відзнаками, що ознаменують початок шляху до визначних спортивних досягнень.

16.11.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2015p. 
На головну сторінку