Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №739 від 28.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Санком-Рівне” залишиться без Євтушенка

“Санком-Рівне” залишиться без Євтушенка

Депутат міської ради і директор найбільшого приватного комунального підприємства “САНКОМ - Рівне” Святослав Євтушенко йде з посади. Цю інформацію він підтвердив газеті “Рівне Ракурс”. Як розповів Святослав Євтушенко, з 24 грудня компанію очолить новий керівник.

- Звичайно, роботі зі становлення нашого підприємства я віддав багато сил та часу. Адже фактично з часу появи “Санком” у Рівному очолював компанію. І хочу сказати, що нам вдалося довести всім, що в комунальній галузі можна працювати ефективно, покращувати якість послуг і запроваджувати нововведення. Але думаю зміни керівництва варто було очікувати, - зазначив Святослав Євтушенко.

А також додав, що сподівається, що підприємство й надалі успішно працюватиме вже з новим директором.

- Що ж стосується мене, то думаю над тим, аби продовжити роботу в комунальній сфері. Звісно ж буду й надалі займатися громадською діяльністю, тим більше, що рівняни вдруге обрали мене депутатом міської ради, - каже Святослав Євтушенко.

28.12.2015Володимир Конєв

P.S. До речі, не виключено, що така відставка Святослава Євтушенка повязана з політикою. Адже на останніх місцевих виборах Євтушенко балотувався у депутати з командою опонента міського голови.



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2015p. 
На головну сторінку