Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №739 від 28.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Громадськість Рівненщини вимагає якісних реформ

В Головному управлінні державної фіскальної служби Рівненщини відбулася зустріч начальника Дмитра Зайцева з громадськістю, з метою обговорення податкової реформи та змін у діяльності державного органу влади після революції Гідності. У засіданні “круглого столу” взяли участь члени Громадських рад при обласній державній адміністрації та ГУ ДФС у області.

Перш за все, громадськість зацікавлена якісними змінами, які мають надати поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу, місцевих громад. Податківці підготували презентацію оприлюдненого проекту податкової реформи, озвучили її основні аспекти. Представники громадських організацій Рівненщини вирішили: реформа податкової системи є вкрай необхідною та повинна забезпечити податкову стабільність, уникнення подвійного тлумачення норм Податкового кодексу, протиріч та непорозумінь у його застосуванні на практиці. Це полегшить становище платників податків та призведе до можливості чіткого виконання фіскальними органами своїх контролюючих функцій.

Начальник ГУ ДФС у області Дмитро Зайцев надав присутнім звіт про роботу служби та зміни, які відбуваються. Він, зокрема, зазначив, що під час чергового скорочення працівників, буде врахована їх кваліфікаційна підготовка та вік.

У членів засідання серед значної кількості запитань, були також і запитання організації подальшої роботи фіскальної служби області. Вони вкрай здивовані низькою заробітною платою державних службовців та значним скороченням штатної чисельності працівників, адже служба повинна стати сервісною та забезпечити комфорт сплати податків для кожного платника.

28.12.2015ГУ ДФС у Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2015p. 
На головну сторінку