Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зірковий калейдоскоп

Весілля Віки і Шаталіна не буде?

Фінальний, п’ятий сезон комедійного серіалу “Моя прекрасна нянька” повинен був завершитися весіллям Віки Прутковської та Максима Шаталіна. Проте на СТС вирішили не закінчувати серіал, а зняти і шостий сезон “Няньки”.

Відомо, що “Моя прекрасна нянька” - це російська версія американської The Nanny. Компанія “А-МЕДІА” купила ліцензію на іноземну “няньку”. А в правилах підписаного договору обов’язковими умовами були: наявність в серіалі трьох дітей, хазяїн будинку - продюсер, у нього повинні бути дворецький, неприємна помічниця, а також нянька - провінційна, але дуже жвава дівчина. Крім того, у договорі зазначено, що відзняти можна рівно п’ять сезонів - і не серією більше!

Але ж не могли американці знати, що наша нянька стане всенародно популярною і... не “вкладеться” у п’ять сезонів? Представники “А-МЕДІА” зустрілися з американцями, які дозволили зйомки шостого сезону.

Кореспондент. net

“Океан Ельзи” презентують “Глорію”

Новий альбом групи “Океан Ельзи”, що одержав назву “Глорія”, вийде у світ 22 вересня.

На диск увійдуть 12 пісень у виконанні Святослава Вакарчука (вокал), Петра Чернявського (гітара), Дениса Дудка (бас), Мілоша (клавішні) і Дениса Глініна (барабани). Інформація про те, що одна з пісень записана музикантами в співробітництві з грузинською співачкою Нино Катамадзе, не відповідає дійсності.

“Глорія” - п’ята платівка “Океана Ельзи” після альбомів “Там, де нас нема”, “Янанебібув”, “Модель” і “Суперсиметрія” і перша, записана новим складом групи.

15.09.2005@music



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку