Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №739 від 28.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Севіче

Севіче

1 хвіст лосося (приблизно 250гр.), 1/лайма або лимона, 1 помідор, 1ст.л.каперсів або оливок, зелень, сухий перець чилі

Для початку філеруємо риб’ячий хвіст, ріжемо філе шматочками, потім маленькими кубиками. Вичавлюємо з половини лайма сік. Викладаємо рибу в фарфорову ємність (інша може окислюватися) поливаємо соком лайма, закриваємо плівкою, залишаємо маринуватися в холодильнику 12 годин. Стане видно, що риба змінила колір на світліший, такий колір має відварена риба, а це означає, що маринована риба придатна до вживання. Маринад не зливаємо, присипаємо сухим перцем чилі, додаємо каперси. Томат теж філеруємо, ріжемо кубиками і додаємо до риби, перемішуємо і залишаємо ще на годину. Не солимо!

Закуска родом із Перу. Зазвичай робиться з сирої риби або морепродуктів, в ідеалі потрібно брати свіжий сібас. Дуже цікава та оригінальна закуска, подається або на шматочку авокадо, або тоненьких хлібцях, смак має досить насичений, тому на компанію з 6 чоловік вистачить цих пропорцій.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

28.12.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2015p. 
На головну сторінку