Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №740 від 11.01.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Надсучасну пожежну техніку привезли з Польщі пожежники

Надсучасну пожежну техніку привезли з Польщі пожежники

Вогнеборці сусідньої країни привезли із собою п’ять одиниць сучасної пожежно-рятувальної техніки. Для поглиблення співпраці між рятувальними службами Польщі та Рівненщини, а також продемонструвати кращі зразки аварійно-рятувального обладнання.

Перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський та Володимир Хомко – обговорили питання поглиблення співпраці із заступником коменданта Державної пожежної охорони Польщі генералом Мареком Ковальскі.

За словами керівника ГУ ДСНС України у Рівненській області Сергія Крука, одним із напрямків співпраці має бути вивчення польського досвіду зі створення місцевих добровільних пожежних команд. Так, на території України діють лише півтори тисячі сільських команд, тоді як у Польщі – понад 16 тисяч.  

У рамках перебування польських вогнеборці на Рівненщині відбулися семінар-нарада на тему “Можливість використання фінансових засобів Євросоюзу в рамках транскордонного співробітництва”. Потому на території торгово-розважального центру “Екватор” в рамках громадської міжнародної акції “Безпека без кордонів” розпочнеться спільна виставка сучасної пожежно-рятувальної техніки (аккумулятор 7а/ч) Служби порятунку Рівненщини та Державної пожежної охорони Республіки Польща, де демонструватимуть можливості новітнього аварійно-рятувального обладнання. Також відбуватимуться цікаві пізнавальні конкурси для дітей.

11.01.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2016p. 
На головну сторінку