Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №743 від 01.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Рівненщині маршрутка зіткнулася з трактором

На Рівненщині маршрутка зіткнулася з трактором

26 січня о 19:30 до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу села Бронники Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапив маршрутний автобус.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що водій маршрутки марки «I-VAN» сполученням «Клевань-Рівне», не впоравшись із керуванням, скоїв наїзд на завантажений дровами причіп трактора МТЗ 82 «Білорус».

За інерцією трактор здійснив наїзд на його водія, 31-річного жителя села Метків Рівненського району, та пасажира, 23-річного мешканця села Антопіль. Маршрутка ж від удару перекинулася. Правоохоронці встановили, що трактор з причепом зупинився через нестачу пального без увімкнених габаритних вогнів.

Через надто вузьке узбіччя частина транспортного засобу перебувала на проїзній частині. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у водія трактора діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток тазу, у пасажира – забої ніг. Їх обох госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської центральної районної лікарні.

Також внаслідок ДТП постраждало троє пасажирів маршрутки. 25-річну жительку села Грабів з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку госпіталізували в неврологічне відділення Рівненської ЦРЛ.

У 38-річного рівнянина діагностували травматичний шок, ампутацію правої гомілки та каретою швидкої госпіталізували в реанімаційне відділення цієї ж лікарні.

60-річний мешканець Рівного після надання медичної допомоги у приймальному відділенні залишив лікувальний заклад.

01.02.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2016p. 
На головну сторінку