Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №260 від 06.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Є ще порох у порохівницях...

А ветерани ще ого-го!

А ветерани ще ого-го!

П’ятдесят вісім представників із Рівного, Дубенського та Зарічненського районів взяли участь в обласному фестивалі ветеранів фізичної культури і спорту “Спорт для всіх - радість життя”, присвяченому Дню людей похилого віку, що пройшов нещодавно за сприяння Рівненського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” у приміщенні “Інваспорту”.

Після урочистого відкриття спортивного фестивалю бажаючі могли побачити, наскільки вправними є спортсмени у настільному тенісі, більярді, шашках, шахах, дартсі та дуйболі-моно.

У впертій боротьбі перемогу здобули рівняни: Анатолій Крижановський (більярд), Олександр Колбасін і Євдокія Скрипка (шахи), Петро Гагарін і Катерина Маяковська (шашки), Олена Криворучко (дартс), Тетяна Жевченко (дуйбол). Перемогу у дуйбольних змаганнях святкував і представник делегації із Зарічного - Микола Поборчук.

Як бачимо, перше місце у загальному командному заліку заслужено виборов колектив обласного центру, другими стали дубенчани, третю позицію посіли представники із Зарічненського району.

Переможці кожного виду змагальної програми були нагороджені грамотами, медалями та призами Рівненського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, команда-чемпіон отримала кубок.

06.10.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2006p. 
На головну сторінку