Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №744 від 08.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Булочки “Бухти”

Булочки “Бухти”

Для опари: 50гр.борошна, 10гр.дріжджів свіжих, 125мл молока теплого, 10гр.цукру. Для тіста: 200гр.борошна, 3 жовтки, 45гр.цукру, 50гр.масла, 5гр.солі. Начинка: 500гр. повидла або сирної маси

Просіяти борошно в миску, додати дріжджі та цукор, розвести все молоком до однорідної консистенції. Прикрити рушником і дати заспокоїтися протягом години в теплому місці. Опара готова.

В опару просіяти борошно, додати цукор, жовтки, сіль. Замісити тісто, по шматочку вмішуємо все масло. Тісто трохи липне до рук, але борошна не додаємо. Закриваємо рушником і залишаємо в теплі на 2,5 години. Тісто підніметься не дуже сильно, але стане придатним для формування булочок. Ділимо тісто на рівні частини, кожну підкачуємо в кульку, формуємо булочки з улюбленою начинкою. Викладаємо на деко, даємо відпочити годину в теплому місці, змазуємо відпочивші булочки білком і випікаємо 25-30 хвилин при 175С°. Даємо трішки охолонути, присипаємо цукровою пудрою.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

08.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2016p. 
На головну сторінку