Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №745 від 15.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному військові безкоштовно відвідують кінотеатр

У Рівному, протягом минулих вихідних, група з тридцяти військовослужбовців строкової військової служби відвідали один із кінотеатрів міста  — кіноцентр ЕРА.

Як повідомив майор регіонального медіа-центру МО України Віктор Шубец, організація такого дозвілля військовослужбовців 55 окремої бригади зв’язку стало можливим завдяки розумінню важливості підтримки своїх захисників Вітчизни колективом цього закладу. Воїни-зв’язківці одні із тих, хто з перших днів вирушили в райони виконання завдань АТО та до сьогодні надійно  захищають східні рубежі України.

Протягом вихідних у глядацьких залах поруч з цивільними можна побачити не тільки строковиків. Це стосується військових зв’язківців  призваних до лав Збройних Сил України  за мобілізацією, а також контрактом.

“Щоразу кількість безкоштовних квитків для військових обмежена, та розуміючи важливість такої опіки ми вже тривалий час допомагаємо командуванню частини в організації дозвілля підлеглих, — зазначає керівник кінотеатру “Мультиплекс”  у кіноцентрі “ЕРА” Вікторія Висоцька. — Особливо це стосується учасників збройного протистояння та членів їх сімей. Адже діти, батьки яких тривалий час знаходяться у важливому відрядженні потребують більше розуміння та підтримки на місцях. Своїм прикладом ми закликаємо представників бізнесу не боятися проявляти ініціативу в питаннях допомоги та підтримки військових, — переконана Вікторія Висоцька.

15.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2016p. 
На головну сторінку