Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №745 від 15.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Агрохолдинг “МРІЯ” закуповує нову сільгосптехніку

Агрохолдинг “МРІЯ” закуповує нову сільгосптехніку

Починаючи з 2015 року, “МРІЯ Агрохолдинг” інтенсивно здійснює закупівлі сільськогосподарської техніки, розширюючи власний технічний парк. “МРІЯ” відновила співпрацю з лізинговими компаніями, уклавши нові лізингові угоди на суму понад 4 млн дол., а також самостійно придбала техніку вартістю понад 3,7 млн дол.

У 2016 році Компанія має наміри й надалі поповнювати свій парк сільськогосподарської, логістичної, спецтехніки та транспорту і планує виділити на закупівлю нових одиниць техніки близько 10 млн дол. Так, вже у січні Агрохолдинг уклав договір з одним із найбільших постачальників техніки – ТОВ “Торговий дім “Агроальянс”” – на поставку 10 нових гусеничних тракторів CASE Quadtrac 500 загальною вартістю 3,2 млн дол. Закупівля здійснюється частково на умовах лізингу терміном на 23 місяці.

Операційний директор Компанії “МРІЯ Агрохолдинг” Віктор Кухарчук так прокоментував купівлю нової техніки: “CASE Quadtrac 500 – один з найкращих варіантів сільськогосподарської техніки на сьогоднішній день. Ці трактори вигідно відрізняються тим, що вони на гусеницях, а не на колесах, тобто в них менша ширина, краще зчеплення, нижче розташований центр ваги. Ми використовуватимемо їх у тих районах, де переважає горбиста місцевість, є багато схилів, відповідно, звичайним тракторам на колесах там справлятись було б набагато важче”.

Регіональний директор ТОВ “Торговий дім “Агроальянс”” Віктор Черняк зазначив, що успішна співпраця з Агрохолдингом “МРІЯ” у поставках запасних частин і сервісному обслуговуванні дозволила компанії “Агроальянс” виступити постачальником високопродуктивної техніки CASE IH – тракторів серії Quadtrac. “Впевнені, що трактори будуть відповідати високим вимогам в будь-якій технологічній операції, а ми в свою чергу завжди готові надати сервісну підтримку і консультацію максимально швидко та якісно”, – підкреслив Віктор Черняк.

15.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2016p. 
На головну сторінку