Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №260 від 06.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Не в той клас попав

З першого по восьмий клас я навчався у рівненській школі №11. Оцінки мої були не вищими семи балів. Після восьмого класу вирішив перейти у 18-ту школу. Так і зробив. Мої батьки забрали документи з 11-ї школи і занесли їх директору 18-ї.

Директор школи сказав батькам, а вони повідомили мені, що я буду навчатися в 9-А класі.

Настало перше вересня, я пішов до нової школи. Коли зайшов у клас, то зовсім нікого не знав - все було нове і незнайоме. І ось бачу: сидять приблизно десятеро хлопців. Підходжу до них і запитую:

- Який ви клас?

- А тобі навіщо?

- Я новий учень вашої школи.

Один піднімається і говорить:

- А який клас тобі потрібен?

- 9-А.

- Якраз ми й 9-А клас (а насправді це був 9-В).

Першого вересня уроків не було, нам лише роздали підручники. Приходжу я наступного дня до школи. Першим уроком була алгебра (а цей предмет мені не подобався). Всі учні зайшли до класу, привіталися з учителем і сіли за парти. Коли вчитель сказав, щоб учні дістали зошити для контрольних робіт, всі так і зробили. “А тепер підпишемо зошити, - продовжував учитель. - Зошит для контрольних робіт з алгебри учня (учениці) 9-В класу…”. Коли всі підписали зошити, я запитав у свого сусіда:

- Це 9-В клас?

- Так, це 9-В.

І тоді я дуже голосно сказав на весь клас:

- Не в той клас попав.

А вчитель здивовано:

- Як не туди попав?

- Просто, не туди попав.

Я встав зі свого місця і пішов до директора школи. Зайшов до нього в кабінет і сказав:

- Я навчаюся не у своєму класі.

- Не може цього бути, - промовив директор, - давай же розберемося.

Я йому розповів, як потрапив у 9-В клас. Директор мені запропонував залишитися у 9-В, а я відповів, що згоден залишитися в цьому класі. Потім я пішов до кабінету алгебри, і, коли зайшов туди, учні мене відразу запитали:

- Ти у нас залишишся?

- Так, залишуся я у вас до одинадцятого класу, - відповів я.

На перерві я підійшов до Діми (це був той хлопець, який сказав мені, що це 9-А клас) і сказав: “Я тобі дуже вдячний за те, що ти мене “наколов”.

У 9-В класі я став краще вчитися, добре склав іспити і намагатимуся продовжувати так і надалі. Таким чином, те, що я помилився класом, допомогло мені у науці. Ось така цікава історія трапилася зі мною.

06.10.2006Максим ГОНЧАРУК, м.Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2006p. 
На головну сторінку