Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №745 від 15.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Фестиваль здорового способу життя. НВК "Колегіум"

Фестивалем здорового способу життя відзначили молодші учні Рівненського НВК “Колегіум” перемогу в обласному конкурсі на кращий “Олімпійський куточок”.

Вручити нагороди переможцям до навчального закладу завітав директор КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх”, голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області Микола Петренчук. Він привітав учнів молодших класів та їх педагогів, які зібралися з цієї нагоди, зі ще одним їхнім здобутком у впровадженні олімпійських ідеалів у життя молоді. Ця перемога стала закономірним продовженням традицій олімпійського виховання учнів, які вже міцно укорінилися у “Колегіумі”. Його вихованці постійно беруть активну участь у різноманітних спортивно-масових заходах, досягаючи вагомих результатів. Зокрема, тутешня команда “Екстрим” під керівництвом вчителя фізкультури Олега Левенця була неодноразовим призером та переможцем Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва “Олімпійське лелеченя”. Тож, не дивно, що й “Олімпійський куточок” “Колегіуму” був визнаний найкращим в області.

Під бурхливі оплески та захоплені вигуки малечі Микола Петренчук вручив заступнику директора Рівненського НВК “Колегіум” Тетяні Чабанюк кубок і диплом КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призи Відділення НОК України у Рівненській області. А кращий в області “Олімпійський куточок” поповнився книгою голови НОК України Сергія Бубки “Життя у польоті” та іншими виданнями на олімпійську тематику.

Скориставшись піднесенням, викликаним в учнів церемонією нагородження, працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради одразу запропонували їм взяти участь у фестивалі здорового способу життя і позмагатися у спортивних естафетах. Вмовляти дітей не довелося, адже вони завжди готові до спортивної боротьби. Вже незабаром на старті стояли команди третьокласників, одягнені у форму різних кольорів. За кольорами футболок вони й визначили назви своїх команд. Отож, після короткого ознайомлення з умовами естафет на дистанціях замиготіло калейдоскопічне розмаїття “Червоних”, “Синіх”, “Жовтих”, “Зелених” спортсменів. Учасники змагань демонстрували своє зіграність у парних естафетах “Фітбол” і “Футбол”, та індивідуальну вправність у естафетах “Флорбол” і “Влучний кидок”.

У завзятому суперництві перемогу виборола команда “Зелених”. Друге місце посіли “Жовті”, третє – дісталося “Синім”. Переможці та призери нагороджені дипломами КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Пам’ятні сувеніри дісталися всім учасники змагань.

Та, найголовніше, діти отримали задоволення від активного руху та спортивного суперництва, підтвердивши свою відданість принципу: головне – не перемога, а участь, який незмінно сповідується у Рівненському НВК “Колегіум”.

15.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2016p. 
На головну сторінку