Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №745 від 15.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ще одна “іскринка” “Західного вогню” долучилася до “Розминки від чемпіона”

Ще одна “іскринка” “Західного вогню” долучилася до “Розминки від чемпіона”

Після зимових канікул та грипових карантинів у школи Рівненщини повернулася “Розминка від чемпіона”. Черговий тур цього обласного спортивно-масового заходу, четвертий сезон якого зараз триває на Рівненщині, пройшов у Берестовецький ЗОШ Костопільського району. У ньому успішно дебютувала гравець рівненської софтбольної команди “Західний вогонь”, майстер спорту України з софтболу, володарка Кубка України, чемпіон України Анастасія Кратюк.

Спортсменка намагалася зацікавити учнів ще досить незвичним для них видом спорту. Це їй цілком вдалося. Вона захоплююче розповіла їм про специфіку софтболу, основні правила цієї гри, свою участь у змаганнях. Благо, у спортсменки було чим поділитися зі слухачами, адже минулорічний ігровий сезон був успішний для її команди, - “Західний вогонь” впевнено переміг в чемпіонаті України.

Анастасія переконувала дітей, що заняття спортом допомогли їй розвинути дисциплінованість, самоорганізованість, наполегливість. Вона зазначила, що гра у софтбол стала вагомою частиною її життя, адже крім задоволення і радості від перемог, дає їй відчуття відповідальності, вчить працювати у команді та формує інші якості, що допомагають не лише у спорті, а й у житті загалом.

Захоплені розповіддю школярі з цікавістю роздивлялися спорядження софтболістки і засипали її запитаннями. А під час розминки старанно намагалися повторювати за нею вправи. Потім діти мали змогу під керівництвом гості кидати і ловити з допомогою спеціального спорядження софтбольного м’яча та спробувати відбивати його битою. Досхочу натішившись грою, вони навперебій брали у спортсменки автографи та фотографувалися з нею.

Учням, які беруть активну участь у спортивному житті школи і відзначилися найбільш вагомими здобутками у різних змаганнях, Анастасія Кратюк вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” пройде у школах Здолбунівського району.

15.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2016p. 
На головну сторінку