Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №261 від 12.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Самосуд

Балкон перегородив дорогу

Вже вкотре члени Рівненського міськвиконкому намагаються вирішити одну з найболючіших проблем міста - самозабудови.

Півтора роки лежить у суді справа про самовільне захоплення землі мешканцем будинку, що на розі вулиць Драгоманова та Чорновола.

- Що ж нам робити, якщо суд не може дати ради, - бідкався міський голова Віктор Чайка, - людина самовільно захопила землю ще й огорожу поставила. Таке враження, що у місті влади немає.

Дивно, що, за словами мера, коли будують, то ніхто цього не помічає, а вже потім всі починають бігати і з’ясовувати, хто дозволив.

- Нещодавно на вулиці Княгині Ольги побачив на будинку саморобний балкон, - продовжує розповідати Віктор Чайка. - З’ясувалося, що у квартирі мешкають інваліди. Бог з ними, але ж балкон повинен мати вигляд, а не бути схожим на будку. На Парковій теж “виріс” балкон, і перегородив половину дороги. Чому досі його не прибрали?

- Бо там живуть привілейовані “ліца”, - додав напівжартома секретар міської ради Юрій Торгун.

Турбувало членів міськвиконкому й те, що фасади офісів, які знаходяться в одному будинку, різнокольорові.

- Скільки часу звертався до директора музучилища з проханням відремонтувати фасад, - зазначає Віктор Чайка, - нарешті ремонт там зробили. Але ж це - пародія: пофарбували приміщення у отруйно зелений колір, аж очам боляче. Невже директор не міг побачити, у якій колір пофарбований забор “Рівнеоблводоканалу” чи ДАІ? Тепер буде перефарбовувати.

12.10.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2006p. 
На головну сторінку