Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №747 від 29.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“МРІЯ Агрохолдинг” на потреби АТО Корецькому району виділила 42 тисячі гривень

У Рівненській області на потреби АТО в 2015 році “МРІЯ Агрохолдинг” виділила 55 тисяч гривень. З них на потреби бійців АТО з Корецького району Компанія надала 42 тисячі гривень. Ці кошти “МРІЯ” виділяє із свого соціального бюджету. І що важливо, люди мають право самі вирішувати, на які потреби ці гроші направляти.

За словами заступника керівника кластеру “Полісся” із роботи з громадою Миколи Вальчука, із наданих 42 тисячі гривень – 32 тисячі було спрямовано на амуніцію, а 10 тисяч – на медикаменти та лікування захисників України.

– Ми придбали для військових берці, спецодяг, спальні мішки, матраци. На медикаменти виділяли кошти двічі – по 5 тисяч щоразу. Нам районна державна адміністрація давала листи, в яких повідомляла про конкретні потреби бійців АТО, а ми закупляли і передавали необхідні воїнам речі, – зазначає Микола Вальчук.

– Берці отримали бійці 95-тої аеромобільної бригади. Спальні мішки передали Гощанському об’єднаному військкомату для бійців, які проходять навчання на полігоні. Медикаменти закуплялися для воїнів, які поверталися із зони АТО і проходили лікування у місцевій центральній лікарні”, – розповідає старший менеджер з питань регіонального розвитку Агрохолдингу “МРІЯ” у Рівненській області Роман Мамончук.

Окрім спальних мішків, на баланс Гощанського об’єднаного районного військового комісаріату Рівненської області були передані також матраци. Про це розповів начальник управління агропромислового розвитку Корецької райдержадміністрації Ярослав Кубай. Він також зазначає: “Форма була передана бійцям 95-тої аеромобільної бригади, а медикаменти – в зону АТО і в центральну районну лікарню. Частину ліків від “МРІЇ”, я передав волонтерам, які завезли допомогу бійцям на передову. Ще частина була направлена на лікування військовослужбовців, які проходять реабілітацію у районній лікарні”.

Волонтери благодійного фонду “Хто допоможе, як не ми” розвозять допомогу у найгарячіші точки зони проведення антитерористичної операції. Розповідають, що там ліки необхідні постійно і тому допомога, яку надала Компанія “МРІЯ”, є чи не найбільш цінною в умовах постійних обстрілів.

– Медикаменти, які надали нам, ми передали у 130-тий розвідувальний батальйон. Бійці цього батальйону беруть участь в бойових діях. Ми возимо допомогу на першу і другу лінії оборони, тобто в найгарячіші точки. Там медзасоби потрібні постійно. Багато бійців потребують ліків у зоні, де ведуться обстріли, – розповідає співзасновник благодійного фонду “Хто допоможе, як не ми” Олег Єфіменко.

Зазначимо, “МРІЯ” упродовж 2015 року на соцінвестиції виділила понад 21,3 мільйони гривень. Компанія допомагає всім населеним пунктам 6-ти областей, де обробляє землі (Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька області). Соцінвестиції, спрямовані на наступні напрямки – медицина, інфраструктура, культура, благоустрій, освіта, АТО, духовність та інші.

29.02.2016Тамта ҐУҐУШВІЛІ



Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. 
На головну сторінку