Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №749 від 14.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Завдяки ЦНАПу - Рівнерада знову в лідерах!

Як повідомив директор Рівненського регіонального Центру надання адміністративних послуг Віталій Герман, Рівненська міська рада, Луцька міська рада, Сумська міська рада – це перші в Україні місцеві ради, які успішно провели децентралізацію у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу.

За його словами, тому Уряд і прийняв рішення припинити у Рівному, Луцьку та Сумах надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців структурними підрозділами Міністерства юстиції.

Зокрема, у місті Рівному такі послуги надаються відповідними структурними підрозділами Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради через Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: м Рівне, майдан Просвіти, 2 та нотаріусами.

- Я щиро вдячний міському голові Володимиру Хомку, депутатам Рівненської міської ради, та начальнику головного управління юстиції  в Рівненській області Іванні Смачило за підтримку і розуміння. Децентралізація - це передача не лише повноважень, а й відповідальності. Тому попереду багато роботи, - наголосив успішний директор успішного ЦНАПу Віталій Герман.

14.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2016p. 
На головну сторінку