Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №261 від 12.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Професіонали

Урочисте нагородження кращих із кращих

Справжні чоловіки працюють у Департаменті Державної служби охорони,

або Як проходили цьогорічні змагання »Кращий за професією»

Нещодавно на базі Рівненського вищого професійного училища Департаменту Державної служби охорони МВС України, що знаходиться неподалік Рівного, у селі Городок, знову проходили Всеукраїнські змагання із професійної майстерності “Кращий за професією”.

Чоловіки, яких ми лагідно називаємо “ведесеошниками”, демонстрували рівень своєї професійної майстерності - не тільки у грі, але й у реальному житті. Перше місце зайняли хмельничани, друге - волиняни, третє - одесити, а рівняни - тринадцяте. Результатами останніх керівництво цілком задоволене.

Почнемо з того, що вже вкотре всеукраїнські змагання працівників міліції груп затримання ДДСО проходять саме тут, неподалік Рівного, у Городку. Адже база Рівненського вищого професійного училища ДДСО при УМВС України, який в народі називають просто - “школою міліції”, - одна з найкращих в Україні. І це вже не секрет.

Цілий тиждень тривали змагання під назвою “Кращий за професією”. Відважні чоловіки ловили умовних злочинців, розробляли тактичні дії при затриманні правопорушників тощо.

- Якщо порівняти цьогорічні змагання з минулорічними, то всі - і учасники, і судді - відчули зростання професійної майстерності працівників міліції. Молодці хлопці! - зазначив начальник Рівненського вищого професійного училища ДДСО при УМВС України Віктор СУБОТ.

Квіти, грамоти, нагороди...

Тим часом, розпочалося урочисте нагородження переможців змагань. Представники кожної області пройшлися майданчиком урочистою ходою. А фіналістів відзначили цінними подарунками та грамотами.

- Тільки з початку цього року за участю працівників охорони викрито близько 57 тисяч злочинів, - зазначив начальник управління служби ДДСО при МВС України Михайло ПОПИК, який приїхав спеціально на змагання. - Такі-от тренінги, безперечно, відіграють велику роль у підвищенні професійності працівників ДДСО, місія яких - забезпечувати громадський порядок та охорону державного і комерційного майна. Дякую привітним господарям (мається на увазі - Рівненській школі міліції - авт.) за їхню гостинність та вміння організовувати подібні заходи.

Було училище, а стане - коледж

- Є чимало гарних відгуків про школу міліції, - звертаюся до заступника начальника училища з роботи із персоналом Сергія ЯКОБЧУКА. - Розкажіть, чим сьогодні живе Рівненське професійне училище ДДСО, які у вас плани на майбутнє?

- З наступного року ми готуємося до переакредитації навчального закладу - з училища на коледж. А ще - студентів у нас із початку навчального року побільшало. Нагадаю, що випускаємо у світ спеціалістів різного профілю для всієї України: фахівців з охорони майна та фізичних осіб, інкасаторів та кінологів. Після закінчення навчання учні отримують диплом, який дає право працювати як в органах внутрішніх справ, так і в недержавних охоронних структурах або банках, - зазначив пан Якобчук.

Безперечно, бути працівником міліцейського підрозділу ДДСО - почесно і перспективно. Про це засвідчує хоча б той факт, що кількість бажаючих навчатися у школі міліції щороку зростає, а рівень професійної майстерності її випускників - просто вражає!

Телефон для довідок: (0362) 61-25-85

12.10.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2006p. 
На головну сторінку