Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №753 від 11.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

П’ять молодіжних організацій отримають гроші на власні проекти

П’ять молодіжних організацій отримають гроші на власні проекти

Молоді Рівненщини запропонують альтернативу “вуличному дозвіллю”.

Цьогоріч п’ять молодіжних організацій отримають 70 тисяч гривень із обласної скарбниці на реалізацію своїх ініціатив. Адже вони стали переможцями регіонального конкурсу проектів.

Так, МО “Фонд молодіжних ініціатив “Крила” проведе на Рівненщині фестиваль активного відпочинку “Поліське коло” - туристичні змагання з водного туризму, велопробіг та квест з елементами пішохідного туризму.

Водночас Рівненський обласний благодійний фонд “Волинь європейська” організує літній табір для 40 підлітків-переселенців. А благодійний фонд “Погляд” реалізовуватиме ініціативу “Діти дощу – частина своєї держави України”, в рамках якого діти-аутисти зі своїми сім’ями 2 тижні перебуватимуть у таборі.  

Не вперше з обласного бюджету отримала гроші РО МГО “Продюсерський центр – Музична сила” на втілення проекту “Резиденція Святого Миколая”.

Рівненська міська МГО “Батьківщина молода” популяризуватиме молодіжний  інтернет-портал Джоб-ХАБ – комунікативний майданчик для зручного спілкування роботодавців з молодими спеціалістами, інформування їх про стажування та вакансії.

“Усі заходи спрямовані на те, аби запропонувати молодим людям альтернативу “вуличному дозвіллю”, виховати в них новий підхід до здорового способу життя”, - розповіла заступник начальника управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Наталя Чигир.

 Нагадаємо, громадські організації отримають кошти на умовах співфінансування. Активісти повинні зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25 відсотків від загального кошторису.

11.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2016p. 
На головну сторінку