Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині розпочав роботу Міжнародний туристичний форум

На Рівненщині розпочав роботу Міжнародний туристичний форум

Українське Рівне та грузинське Кобулеті заключили Угоду про співробітництво. Відтепер міста-партнери співпрацюватимуть у сфері туризму, спільно організовуватимуть культурні заходи.

Партнерську Угоду підписано у рамках Міжнародного форуму “Перспективи та умови українсько-грузинського співробітництва”. Захід, що зібрав близько сотні представників готельно-туристичної галузі двох країн, триватиме впродовж 19-20 квітня.

Упродовж першого дня Форуму присутні обговорили питання співпраці в галузі туризму, логістики та нерухомості, забезпечення оптимальних умов для туристичних потоків між двома країнами.

“Україна та Грузія – це дружні країни. Вони рухаються в одному напрямку – інтеграція в ЄС, нарощення економічного та туристичного потенціалу, здійснення реформ. Тож сьогоднішній Форум це можливість поглибити співробітництво у цих сферах”, - зазначив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук.

Нині у Рівному діє Центр українсько-грузинської дружби, де вивчають грузинську мову, знайомляться з культурою та мистецтвом цієї країни. Торік на Рівненщині пройшов перший Фестиваль українсько-грузинської дружби. Водночас Грузія з року в рік залишається одним із торговельних партнерів області.

За словами посла Грузії Міхеїла Уклеби, Міжнародний форум дозволить налагодити контакти між діловими колами країн, особливо у сфері туристичного бізнесу.

Вже завтра грузинська делегація відвідає найбільш привабливі туристичні об’єкти Рівненщини.

21.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку