Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині завершився III тур обласної спортивної гри “Сімейні перегони” ОСББ”

На Рівненщині завершився III тур обласної спортивної гри “Сімейні перегони” ОСББ”

17 квітня третій (обласний) етап “Сімейних перегонів” проводився серед переможців другого етапу змагань  одночасно у трьох групах: м. Рівне, м. Дубно та м. Сарни.

Взяти участь у змаганнях третього етапу мали можливість не лише переможці попередніх етапів, а й сім’ї котрі не здобували перемог раніше, проте проявили бажання долучитися до визначення найспортивнішої сім’ї, а заодно і поборотися за путівку до суперфіналу.   Традиційно до складу команд під час третього етапу входило 4 особи: двоє дітей віком до 14 років та двоє дорослих, діти яких є у складі команди.

Комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради підготував завдання таким чином, щоб нівелювати різницю в віці між учасниками. Для цього команди змагалися як в спортивних естафетах, таких як: “Регбі”, “Баскетбол”, “Футбол”, “Доджбол”; так і в інтелектуальному конкурсі, з питаннями на спортивну тематику. Завдання сподобалися як малечі, так і їхнім батькам. Спортивний запал і бажання перемоги відчувалися навіть в повітрі. Всі команди показали хорошу дисциплінованість і повагу до своїх суперників, тому дружня і невимушена атмосфера панувала під час всього заходу.

Протягом змагань, на спортивних майданчиках, точилася запекла боротьба. Фаворити підтверджували свій рівень, але й новачки проявляли себе, як дуже сильні і злагоджені колективи. Цього разу тріумфаторами рівненської групи стала збірна команда, в котрій об’єдналися представники сімей Левенець і Шолопак. До речі ці прізвища добре відомі в Рівному, оскільки Людмила Шолопак була учасницею ХХVІІ Олімпійських ігор в м. Атланта (США) в 1996 році, а Олег Левенець є тренером добре відомої команди “Екстрім” НВК “Колегіум” м. Рівне, яка неодноразово прославляла Рівненщину на всеукраїнських змаганнях “Олімпійське лелеченя”. В Сарненській групі перемогу здобула команда, яку утворити сім’ї Демчуків і Смоляків. А в Дубенській групі золото виборола команда створена з сімей Савчуків та Кучмеїв.

Всі призери та переможці третього туру  “Сімейних перегонів. ОСББ” були нагороджені кубками, дипломами і медалями КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх”, та призами від Відділення НОК України в Рівненській області. Команди переможниці третього етапу змагань у червні матимуть змогу поборотися за головний приз в суперфіналі.

21.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку