Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадні яйця

Шоколадні яйця

Все робиться дуже просто, цікаво і весело. На 4 порції: 4 повітряні кульки, 100гр.шоколаду, 250гр.творогу, 100гр.сметани, 50гр.цукрової пудри, 4 половинки абрикоса або персика

Для початку надуваємо повітряні кульки, звичайні кульки. Робимо їх невеликими, приблизно як апельсинки. Садимо їх на стакани.

Розтоплюємо шоколад, даємо охолонути хвилин 5, наносимо шоколад обережно на кульки (до половини), так щоб не лопнули. Я це робила силіконовим пензликом, дуже зручно. Дати застигнути, нанести ще один шар шоколаду. Поставити в холодильник на 20-30 хвилин. Як тільки шоколад добре схопиться, пробиваємо кульку голкою, шарик буде здуватися і звільнятися від шоколаду, я ще допомагала руками.

А тепер готуємо начинку: ну тут необмежений простір для фантазії, я просто пробила творог зі сметаною і цукровою пудрою. А можна зробити вершкове желе, можна зробити бланманже, а можна наповнити шоколадні шкарлупки заварним кремом. Головне, щоб був білий колір – ми ж робимо яйця.

Як тільки начинка схопиться, кладемо по половинці абрикоса чи персика. Фрукти можна брати заморожені, або консервовані.

Такі симпатичні половинки яєць у нас вийшли, їсти їх можна, відкушуючи як яблуко, а можна покласти в креманку і ложкою подрібнити. Думаю, дітям таке точно сподобається.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

21.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку