Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №262 від 19.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#На сцені і за лаштунками

Сповідь і правда Бориса Мойсеєва

Сповідь і правда Бориса Мойсеєва

Віртуальне інтерв’ю скандальної поп-зірки російської естради

Ім’я заслуженого артиста Російської Федерації, володаря премії “Овація” Бориса Мойсеєва протягом кількох останніх років не сходить зі сторінок світської хроніки, завдяки чому його скандальна популярність стрімко зростає. 16 жовтня гей-зірка російської естради ощасливила рівненських шанувальників її таланту новим шоу - “Я люблю тебя, жизнь”. Пропонуємо нашим читачам віртуальне інтерв’ю з Борисом Мойсеєвим.

Перший поцілунок, перше кохання..

- Ви пам’ятаєте свій перший гарячий поцілунок?

- У мене не буває не гарячих… А найперший був на межі смерті. Дозволити собі поцілунок, і щоб його ніхто не побачив. Цей поцілунок мав, можна сказати, кримінальний відтінок: було таке відчуття, що після нього мені голову відірвуть, розстріляють.

- Скільки Вам було років?

- Дванадцять. Перше кохання, перший поцілунок…

- Ви цілували тоді жінку чи чоловіка?

- Ані того, ні іншого - юнака!

- Борисе, питання щодо сімейного життя...

- Будь-які питання.

- Адже Ви були чи то одружені, чи то заміжні?

- Так, мав сім’ю, був одружений. Але коли немає щасливих підстав писати слово “Сім’я” з великої літери - який сенс у цьому? Знадобилося комуністам, щоб я став сімейним - будь ласка. Про своє минуле сімейне життя можу сказати звичними словами: не було свята і польоту.

- А зараз...

- Зараз у мене є Містер Ікс.

- Чи правда, що інтерес до Бориса Мойсеєва підігрівається постійними скандалами навколо його персони?

- Я ніколи не скандалив! Я ніколи не бився, нікого не ображав. Що називати скандалом із того, що було в моєму житті? Так, я гостро реагую на такі запитання, і прошу не вважати це кокетуванням, хоча я вмію і люблю кокетувати.

Мойсеєв - "біла сексуальна ворона"

- А те, що у комуністів Ви завжди були не в пошані, Вас дуже засмучувало, тобто, чи викликало це у Вас депресію?

- Образу відчував, безумовно. Я для них був не просто білою вороною, а білою сексуальною вороною. І було образливо, як професіоналу, що мене не кличуть на... з’їзди. Знаєте, тільки це засмучувало. Мене не запрошували на партійні, комсомольські форуми. Хоча я б тільки прикрасив собою ці заходи... От, наприклад, перед розпадом Радянського Союзу я відчував велике бажання потрапити на останній з’їзд комуністів, продумав навіть, який номер буду танцювати - “Ніч у Бангкоку”, о-о, це було б точне влучання!.. Мене ображає те, що моя праця не отримала належної оцінки. Тому абсолютно закономірно, що у мене немає ні кола, ні двора, ні квартири, ні машини. Але - без усякого пафосу - є речі, важливіші, ніж ці. Хоча я б не відмовився і від них. Інша справа - якою ціною все це приходить.

"Алла Борисівна - велика жінка"

- Пролийте світло на драму розставання з божественною Аллою Борисівною.

- Яка драма? Це велика жінка, свого часу вона мені дуже допомогла. Наприклад, у 1986 році саме вона наполягла на тому, щоб я танцював на гала-концерті в “Олімпійському” скандальні номери, сказавши: “До диявола комплекси!”. Вона багато мені дала, це були вісім важких, але чудових років. Та я не міг, навіть фізично, увесь час танцювати те, що вона співала! Є неминучі моменти в житті. Мій Містер Ікс назвав те, що сталося у наших стосунках з Аллою Борисівною, дуже вірно: намалювати автопортрет - саме за цим я ішов. Драми не було, не треба так кидатися словами такого калібру, це робочий момент, не більше...

- Як Алла Борисівна ставилася до ажіотажу навколо Вас?

- Я ще раз кажу: ніякого ажіотажу не було. А щодо чуток, що я захворів на СНІД, переспав із Джорджем Майклом і з багатьма тузами… Як до цього може ставитися розумна людина? Пугачова - розумна людина... До того ж, у мене і довідка була.

- А з нових знайомств, якими похвалитеся?

- Можу сказати тільки про нездійснені бажання. Я мрію ближче зійтися з Йосипом Кобзоном. Мені до нестями цікавий своїм інтелектуальним багатством Григорій Явлінський.

"Храм створений

у кожному з нас..."

Відповідаючи на питання про його ставлення до акції “Любов проти гомосексуалізму”, що відбулася в Києві дев’ятого вересня, співак висловив свої погляди досить відверто. “Сама назва пахне гівном: “Любов проти гомосексуалізму” - як це може бути? Виходить, любов проти всього. Мені страшно стало від почутого. Навіщо це робити? Проти чого, проти природи?”, - заявив Борис Мойсеєв, додавши, що “країна, яка шанує себе, нація, місто не повинні проводити подібні акції”.

Гасла акції “Геями не народжуються, ними стають”, “Одностатевої любові не буває”, “Гомосексуалізм = СНІД” Борис Мойсєєв назвав “гаслами поранених, іноді - латентних гомосексуалістів. На його думку, “це не гасла церкви і віруючих”.

“Таких гасел не може бути в житті ніколи. Храм створений у кожному з нас, і щоб повірити у свій храм, треба повірити в того, хто веде тебе у храм. Під подібними гаслами церква може втратити всіх своїх прихильників. Це - ненависть, агресія і тероризм. Сьогодні світ тоне у страшній проблемі терору. Ніхто не має права принижувати й ображати особистість, свободу. Давайте не будемо виголошувати ці моторошні, принизливі, агресивні, брудні гасла”, - завершив Борис Мойсеєв.

Підготовлено за матеріалами офіційного сайту Бориса Мойсеєва

“Мені нічого не хотілося так сильно і відверто, як відкрити Вам світ своїх почуттів чудовою музикою і словом! Відкрийте свою душу, і я поведу Вас у лабіринти радості і суму, надій і розставань, самотності та зустрічей. Як перед Богом, мої друзі, моя сповідь і правда”.

Борис Мойсеєв

Резонанс

Борис Мойсеєв - перша жертва

хрестового походу

проти гомосексуалістів

на Рівненщині

Рівненська Міжцерковна Рада висловила свою тривогу з приводу популяризації протиприродних сексуальних зв’язків, які, відповідно до Святого Письма, підпадають під осудження і розглядаються всіма християнськими конфесіями як духовне і фізичне збочення, та оприлюднила звернення з приводу приїзду в м.Рівне співака Бориса Мойсеєва, який популяризує гомосексуалізм.

Як повідомляє ЗІК, у зверненні, зокрема, йдеться: “Гомосексуалізм та лесбійство є бунтом проти здорового глузду та порушенням авторських прав Бога-Творця. Християни називають це содомським гріхом. Це є посяганням на інститут сім’ї, це руйнує молоде покоління та приводить до виродження людства на Землі”. Рівненська Міжцерковна Рада висловила тривогу та закликала прихожан усіх християнських конфесій і громадськості Рівненщини не втрачати духовної пильності і протистояти всякому злу! Свої підписи під зверненням поставили Координатор Рівненської Міжцерковної Ради, єпископ Володимир Ільчук, Співкоординатор РМР, священик УПЦ КП Андрій Горобець, секретар РМР, пастор Олег Абатуров, єпископ Християн Віри Євангельської Петро Корнійчук, єпископ Української Євангельської Реформованої Церкви Филимон Семенюк.

Довідка ЗІКу

16 жовтня у Рівному в Кінопалаці “Україна” зі своєю концертною шоу-програмою виступив заслужений артист Російської Федерації Борис Мойсеєв. Вартість квитків становила від 70 до 150 гривень. Кількість рівнян, охочих потрапити на концерт, зростала щодня. Концерт відбувся у межах всеукраїнського туру, котрий розпочався 13 жовтня в Києві. Подальша географія концертів - Житомир та Львів.

Від редакції

Незважаючи на протест, висловлений Рівненською Міжцерковною Радою, концерт у Кінопалаці “Україна” зібрав хоч і не повний зал, але, все одно, чимало прихильників творчості заслуженого артиста Росії. Надзвичайного шоу публіка не побачила - лише шоу-балет, номери для якого ставив сам Мойсеєв. Натомість глядачу сподобалася відкритість і безпосередність відомого артиста, який не соромився жартувати над собою.

19.10.2006


Переглядів: 1229

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14384)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13856)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13510)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (912)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (78)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (77)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"