Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №756 від 28.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівненщина отримала високу “столичну” оцінку за надання адмінпослуг

Рівненщина отримала високу “столичну” оцінку за надання адмінпослуг

Керівники міграційних служб з усієї України ознайомилися із позитивним досвідом Рівненщини під час виїзної колегії.

Під час засідання у Рівненській ОДА керівник Державної міграційної служби Максим Соколюк високо оцінив роботу місцевої влади у напрямку надання людям якісних та доступних послуг – зокрема, з реєстрації бізнесу, нерухомості, а також видачі ID-паспортів.

“Область завжди була центром інновацій. А нещодавно тут запрацював сучасний Центр надання адмінпослуг, де вже зараз люди можуть зареєструвати бізнес, нерухомість та місце проживання. ЦНАП буде одним із перших, де розпочнеться співпраця із міграційною службою в якості фронт-офісу – скоро тут оформлюватимуть паспорти, як закордонні, так і внутрішні українські, у тому числі пластикові ІD-картки”, - зазначив Максим Соколюк.

За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського, Рівненщина чи не єдиний регіон, де усі сільські, селищні та міські ради перейняли функції реєстрації фізичних осіб. У визначений Законом термін – з 4 квітня – до роботи приступили всі 356 новоутворених органів реєстрації.

І це завдяки в першу чергу співпраці з міграційною службою.

Позитивну діяльність державної міграційної служби в Рівненській області підтвердили і місцеві правоохоронні структури – управління Національної поліції, СБУ та прокуратури.

“Міграційна служба частково розвантажилась. Тому зараз ми усі зусилля спрямовуємо на спрощення послуг із видачі паспортів. Вже з наступного тижня у Рівному збільшується кількість днів прийому на виготовлення закордонних паспортів”, - розповіла начальник управління ДМС у Рівненській області Лілія Драпчинська.

28.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. 
На головну сторінку