Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №262 від 19.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зоряний калейдоскоп

Сердючка побраталася з Тото Кутуньо

Схоже, Вєрка Сердючка стає зіркою планетарного масштабу. Українська суперстар днями побувала в Італії - таким прийомом не вшановувалася ще жодна вітчизняна знаменитість.

Спонсором та ініціатором поїздки Сердючки в Неаполь виступив “Новий канал”: Вєрка стала черговою героїнею передачі “Шалена відпустка”.

Зірка не побажала їхати в Італію одна, і тому прихопила із собою у вояж маму - Інну Адольфівну. Сюрпризи чекали сімейство вже в аеропорті Неаполя - за українською знаменитістю приїхав чорний “Ягуар”, власником якого є Адріано Челентано. Завдяки його старанням про приїзд суперстар довідалася вся італійська богема.

У результаті Вєрці довелося навідатися в гості до Тото Кутуньо – той приймав дорогих гостей у себе в студії, пригощав кавою (гості, у свою чергу, почастували Тото горілкою). Співак виявився не тільки привітним господарем, але і відкрив перед українською зіркою нові перспективи – він запросив Сердючку на фестиваль у Сан-Ремо, і навіть пообіцяв написати для неї пісню.

Ірина Білик допоможе безпритульним

Для цього вітчизняна зірка зі спеціальним турне об’їде 25 українських міст, а усі зібрані гроші віддасть на потреби сиротинців.

Спочатку допомога від Ірини Білик перепаде тим безпритульним дітям, яких зірка зняла у своєму кліпі. Попрацювавши тоді на шоу-бізнес, малі заробили по сто гривень.

Денис, актор кліпу: “Ми прийшли о 9 ранку і закінчили о 2 годині ночі”.

Валя, акторка кліпу: “Ми дали мамі гроші, щоб вона купила те, що потрібно”. - “І що, собі взагалі нічого не залишили?” - “Собі? Ні, залишили, звичайно, небагато”.

Океан Ельзи:

"Веселі часи"

Фронтмен гурту Святослав Вакарчук презентував перший сингл “Веселі, браття, часи настали...” (“Веселі часи”) з майбутнього “соціального” альбому, вихід якого запланований на весну 2007 року.

Прем’єра нового відео була незвичною - вона пройшла минулої неділі в рамках аналітичної програми “ТСН. Підсумки” на каналі “1+1”. Пояснюється це тим, що і сам текст пісні, і кліп “Веселі часи” мають незвичну для Океану Ельзи тематику - соціальну, на відміну від традиційної теми кохання.

Святослав Вакарчук: “Пісня та відео у відвертій формі описують сьогоднішні реалії України та, звертаючись до нового покоління, закликають до Змін. Ці Зміни необхідні саме зараз, оскільки далі просто споглядати на існуючий стан речей є не тільки безвідповідально, але й небезпечно”.

19.10.2006



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2006p. 
На головну сторінку