Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №756 від 28.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Що робити, якщо взуття натирає ноги?

Безперечно про жіночу любов до різноманітного взуття можна складати легенди — практично кожна представниця прекрасної статі просто обожнює нову взувачку, причому бажано в якнайбільшій кількості.

Ось тільки дуже часто трапляється так, що новенька, щойно придбана пара взуття, яка здавалася такою привабливою і дуже-дуже зручною під час примірок в магазині, починає тиснути і натирати ноги. Що ж робити в такому випадку і як можна виправити дану ситуацію ?!

Отже, розтягнути нове взуття, що натирає ноги, можна кількома простими способами. Наприклад, за допомогою льоду (а точніше води і морозильної камери): необхідно знайти щільний, що не пропускає воду поліетиленовий пакет, заповнити його приблизно на чверть водою, помістити у вузькі туфлі і поставити їх в морозилку. Коли вода в пакеті перетворитися на лід, взуття потрібно дістати і не деякий час залишити при кімнатній температурі, а після вийняти пакет і дати взуттю просохнути.

Крім цього, розносити нове взуття можна і просто походивши в ньому кілька годин по кімнаті, надівши на ногу мокру шкарпетку. А ще можна побризкати його зсередини спиртовим розчином для миття скла і походити у взутті, одягнувши товсту теплу шкарпетку.

Занадто жорсткий і натираючий мозолі задник взуття потрібно розім’яти руками або ж акуратно постукати по ньому молотком. Також взуття в цих місцях можна обробити милом, восковою або ж парафіновою свічкою, правда подібну процедуру доведеться проводити регулярно.

28.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. 
На головну сторінку