Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №756 від 28.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Паска “Лінива”

Паска “Лінива”

На паску вагою 800гр.: 350гр. борошна, 4 яйця, 150гр. масла кімнатної температури, 15гр. свіжих дріжджів, 40гр. цукру, 50мл. молока, дрібка солі

Пам’ятаємо, що смак, аромат та вигляд вашої випічки напряму залежить від якості продуктів, тим більше така святкова випічка заслуговує найкращого, ну і не забуваємо гарний настрій.

Ввечері, підігріваємо молоко, дріжджі розтираємо з цукром, розмішуємо з молоком, даємо постояти кілька хвилин. Тим часом просіюємо борошно, додаємо розведені дріжджі, яйця, сіль, починаємо замішувати тісто. Як тільки почне утворюватися грудкувате тісто, по шматочках додаємо масло, вимішуємо хвилин 7-10. Тісто вийде м’яке і дуже приємне на дотик, додаємо за бажання цукати, сухофрукти , підпилюємо борошном стіл, викладаємо тісто, формуємо з нього кулю, викладаємо в миску, закриваємо рушником і ставимо на ніч в холодильник. Зранку виймаємо тісто, викладаємо у форму і даємо підійти вдвічі. Випікаємо при 180С° 50-60 хвилин, до пробу на суху паличку. Якщо верх починає засмагати, а паска ще сира, прикриваємо верх фольгою. Готову паску прикрашаємо на свій смак.

28.04.2016Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на рівненському сайті PIKA.RV.UA



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. 
На головну сторінку