Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Рівненщині поліцейський за винагороду сприяв бурштинокопачу у незаконному промислі

У Дубровиці працівники УСБУ області та прокуратури затримали поліцейського із числа приданих сил, який отримав неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США.

Правоохоронець у складі приданих сил із квітня несе службу у північних районах Рівненщини із протидії незаконному видобутку бурштину. Скориставшись вихідним днем та послабленням контролю з боку керівництва, нечесний на руку поліцейський спокусився на гроші, які мав би отримати від держави за належно виконані службові обов’язки. Натомість працівник поліції отримав їх від місцевого бурштинокопача, який у вихідні дні намагався встановити мотопомпу задля незаконного видобутку «сонячного» каміння.

На місці документування працюють представники управління відділу безпеки в області, УСБУ та прокуратури.

– Ми вдячні колегам, які допомагають подолати суспільну проблему, яку намагаємося вирішити усі разом, – прокоментував подію начальник ГУНП в Рівненській області Сергій Князєв. – З боку Національної поліції контроль за підлеглими та приданими силами буде посилено. Сподіваємося, що серед правоохоронців, котрі допомагають у регіоні припинити незаконний бізнес, більше таких не буде.

12.05.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку