Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Чергова спроба вкоротити собі віку завершилася фатально

У селі Поляни Сарненського району 23-річний місцевий житель скоїв самогубство, зачепивши мотузку за балку у господарському приміщенні. Це вже його не перша спроба.

5-го травня в обідню пору старша сестра вийшла у двір, і, звернувши увагу на відкриті двері у погріб, пішла перевірити, що трапилося. Від побаченого у приміщенні жахнулася – наймолодший член їх сім’ї скоїв самогубство, повісившись на балці. Про подію повідомила поліцію.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть молодика настала внаслідок механічної асфіксії. Також на зап’ясті руки було видно рубці від порізів, а також свіжі різані рани у тому ж місці.

Родичі повідомляють, що хлопець зловживав спиртними напоями і не раз погрожував, що вкоротить собі віку. Покінчити життя самогубством він намагався близько трьох років тому.

Крім того, поблизу погребу, на дереві повісився два роки тому і голова сімейства, який перебував тоді напідпитку. Тож тепер у родині залишилась мати, старший брат та сестра. Правоохоронці проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Чоловіка, який на смерть збив неповнолітню взяли під варту

За клопотанням слідчого, чоловікові, який 8 травня у селі Кідри Володимирецького району скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду, обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, у центрі села Кідри водій автомобіля «Audi A4» скоїв наїзд 16-річну місцеву жительку. Лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть дівчини. Водій з місця пригоди зник.

Завдяки проведеним розшуковим заходами поліцейські оперативно розшукали пошкоджене внаслідок ДТП авто, воно було у гаражі новобудови знайомого.

Самого ж винуватця пригоди, 27-річного односельчанина загиблої, правоохоронці знайшли за місцем проживання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування працівники поліції з’ясували, що 27-річний водій, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини вправо по ходу руху, де скоїв наїзд на неповнолітню, яка йшла правим узбіччям в попутному напрямку попереду автомобіля та не створювала перешкоди для руху водію іномарки.

Відповідно до протоколу медичного огляду, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка одразу затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

За клопотанням слідчого слідчого слідчого управління ГУНП в Рівненській області сьогодні, 10 травня Рівненським міським судом винуватцю ДТП було обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років або без такого.

12.05.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку