Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Голова Рівненської ОДА відкрив оновлений операційний блок військового госпіталю

Голова Рівненської ОДА відкрив оновлений операційний блок військового госпіталю

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко взяв участь у відкритті оновленого операційного блоку хірургічного відділення Рівненського військового госпіталю.

Капітальний ремонт блоку, що включає три операційні, здійснено за кошти Міністерства оборони України. Також закуплено нове хірургічне устаткування. 

«Сьогоднішня подія, це не просто відкриття операційного блоку, це символ пріоритетів влади, демонстрація того, що зараз є найважливішим. А це інвестиції в здоров’я», - відзначив Олексій Муляренко.

Звертаючись до присутніх Олексій Муляренко висловив впевнення, що завдякиновому обладнанню буде врятоване не одне життя військовослужбовців, а Рівненський госпіталь стане одним з найкращих серед військових медичних закладів країни.

Після символічного перерізання стрічки головний лікар Олексій Кльонов показав голові облдержадміністрації оновлене хірургічне відділення. Олексій Муляренко також поспілкувався із медперсоналом та учасниками АТО, що наразі лікуються в госпіталі.

«Ми пишаємося, що у нас є такий заклад. Відтепер усе залежить від медичного персоналу, які, я впевнений, самовіддано працюють та турбуються про військовослужбовців. Нехай Ваші талановиті руки і надалі повертають нашим захисникам здоров’я та дарують радість життя. А бійцям, які проходять лікування бажаю швидкого одужання. Сподіваюся, що коли ви будете виписуватися, війна на Сході буде завершена», - зазначив керівник Рівненщини.

12.05.2016Прес-служба Рівненської ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку