Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненському спідвею бути – Олексій Муляренко

Рівненському спідвею бути – Олексій Муляренко

У Рівному на стадіоні «Мототрек» пройшов Відкритий особистий чемпіонат України зі спідвею. У церемонії урочистого відкриття взяв участь і голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко.

Керівник Рівненщини зазначив, що спідвей в Рівному завжди був спортом номер один.

“Це наша гордість, наша історія, наша особливість. Ми разом з громадськістю поставили перед собою дуже амбітну мету, повернути улюблений вид спорту тисячам рівнян. І ця подія є прикладом того, що нам це вдалося”, - відзначив Олексій Муляренко.

За словами Олексія Муляренка, у напрямку відродження рівненського спідвею за останні декілька місяців було зроблено чимало. Зокрема, вже створено комунальний заклад, який займатиметься вихованням нових спортсменів – майбутніх зірок спідвею, затверджено Програму розвитку мотоциклетного спорту на 2016-2020 роки, на порядку денному створення місцевого професійного клубу.

“Сьогоднішні змагання за участю місцевих та європейських спортсменів це лише перший крок до відновлення статусу Рівного як спідвейної столиці України. В свою чергу обласна влада докладе максимум зусиль, аби це стало можливим. Цей вид спорту має стати нашою конкурентною перевагою перед іншими містами та регіонами. Але вже зараз можу з упевненістю констатувати той факт, що рівненському спідвею бути”, - зауважив керівник Рівненської ОДА.

12.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку