Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс порад

Догляд за віями

Догляд за віями

Кожна жінка мріє про красиві, довгі вії. Якщо вам пощастило, і природа нагородила вас пишними, красиво загнутими віями, то турбуватися на рахунок догляду за ними не потрібно — все вже зроблено за вас. Однак якщо ваші вії далекі від досконалості, зневірятися не потрібно, є маса способів подовжити і ущільнити вії, зробивши їх практично «голлівудськими». Весь секрет у правильному і регулярному догляду, що включає в себе правильний підбір туші і засоби для зняття макіяжу.

 Розглянемо деякі секрети, які допоможуть вашим віям зробити вас ще більш привабливим, подруг змусять заздрити вам, а зустрічних чоловіків мріяти про таку красуню, як ви.

 Правильний вибір декоративної косметики

 Сьогодні на вибір жінок пропонується величезний вибір туші: підкручуюча, об’ємна, що подовжує. Однак бувая так, що очі починали боліти при використанні туші навіть найвідоміших брендів? Тому, купуючи туш, необхідно уважно ознайомитися з її складом: у рецептуру обов’язково повинні входити вітаміни А, Е, С, кератин, екстракт шовку, біотин, ­УФ-фільтри, провітамін В-5, ланолін. Крім того, якісна туш не повинна мати запаху.

 Засоби для зняття макіяжу

 Купувати засоби для зняття макіяжу потрібно з не меншою увагою, ніж крему для шкіри. До складу таких засобів повинні обов’язково входити масла і вітаміни. Не забувайте і про те, що для зняття водостійкої туші є свої, спеціальні засоби, що складаються з лосьйону і масляної основи.

Наносити засіб слід легкими круговими рухами. Після того, як препарат розм’якшить туш (на це, як правило, йде кілька секунд), її можна зняти змити ватним тампоном.

Спеціальні косметичні процедури

Фахівці рекомендують після зняття макіяжу наносити на вії мигдальне, персикове або соняшникове масло. Це сприяє профілактиці випадіння вій.

Пихтовое і масло обліпихи здатне надавати блиск віям. Для поліпшення ефекту рекомендується в масло додавати трохи вітаміну Д.

 Прискорити ріст вій, а також зміцнити їх може допомогти касторове або реп’яхове масло з додаванням вітаміну Е і соку алое.

12.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку