Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

На форму 24 см: 2 яйця 1 ст.кефіру (або нежирної сметани) 2 ст.борошна 0,5 ст. цукру (хто любить солодке, то 1 ст.) 1/3 ст.олії 2 ч.л. розпушувача 5 яблук кориця

Яйця збиваємо з цукром до кремоподібного стану, додаємо кефір, ще раз збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо олію і корицю. Тісто виходить як густа сметана. Викладаємо тісто у форму. Яблука миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо пластівцями прямо на тісто, трохи втоплюємо. Зверху присипаємо цукром, щоб ті яблука, що не втопилися не засохли при випіканні, а пиріг покрився гарною шкоринкою. Випікаємо при 180°С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий пиріг охолодити, вийняти з форми, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

12.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку