Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №757 від 05.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Золоті правила гравця на "одноруких бандитів"

1. Розробіть план. Коли ви збираєтеся грати, то заздалегідь продумайте як ви будете грати, скільки можете дозволити собі купити жетонів, намітьте, скільки реально можете виграти. Тут потрібно враховувати тип ігрових автоматів, отриманий раніше досвід гри на них. Дотримуйтеся цього плану. Це дозволить взяти себе в руки (контролювати ситуацію) в разі програшу і допоможе, якщо ви виграєте.

2. Зупиніться якщо у вас немає впевненості. Впевненість - ось основна якість гравця. Той, хто невпевнений у собі, в своїй удачі і везіння нехай забуде про гру! У будь-якому випадку і на будь-якому етапі краще зупинитися, якщо у вас з'явилося відчуття, що виграти вам сьогодні не вдасться.

3. Знижуйте програш і підвищуйте виграш http://ruslots777.com/novomatic/. Це правил відноситься до досвідченим гравцям, які знають, що при тих чи інших обставин вони можуть виграти більше або залишити гру. Сюди можна віднести спостереження за іншими гравцями, які багато вклали в автомат і не дочекалися виграшу. В цьому випадку ви можете змінити автомат і отримати виграш.

4. Якщо ви не можете дозволити собі програти, то ви не зможете виграти. Втрати і програші - невід'ємна частина будь-якої гри або змагальної діяльності. Період невдач притаманний кожному гравцеві і це зовсім не означає, що він поганий гравець.

5. Не грайте на багатьох автоматах одночасно. Це призводить до програшу, результатами якого є втрата контролю над кількістю устромлених в автомат і отриманих жетонів.

6. Слідкуйте за кількістю жетонів. Ще і ще раз: стежте за кількістю жетонів. У будь-який момент часу ви повинні знати скільки жетонів ви засунули (опустили) в автомат, скільки у вас залишилося, скільки випало з автомата. Бажано також рахувати кількість ходів. Це дозволить вам зробити висновки на майбутнє щодо частоти випадання виграшних комбінацій.

7. Не намагайтеся виграти все. Багато гравців, отримавши від автомата виграш, який перевищує вкладені в нього жетони (тобто сумарна кількість залишилися і випали жетонів, більше купленого) не забирають виграш, а продовжують грати в надії на нові виграшні комбінації (наприклад, змінивши автомат). Як показує досвід, такі гравці йдуть ні з чим.

05.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2016p. 
На головну сторінку