Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №758 від 12.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Геймінатор http://777slotov.com/gaminatory/ - правила гри і опис

Перша ознака, по якому можна безпомилково відгадати їх - характерний звук при обертанні барабанів. Він усюди однаковий. Але таку особливість використовують і виробники ігрових автоматів http://777slotov.com/gaminatory/. Які так полюбилися гемблерам.

За винятком декількох автоматів, все виконано в однаковому форматі: 5 і 9 рядів ліній виплат. Смуги можна змінювати від 1 і по непарних числах на за допомогою Підвищення кнопок «Line». Ставка призначається за допомогою «Bet» і коливається від 1 до 100 кредитів на лінію. Максимальна 900 дорівнює і кредитами миттєво виставляється натисканням кнопки «Max Bet».

За запуск відповідає «Старт», а щоб забрати виплату необхідно клікати на «Collect». Чи не забули і про автопілот. За допомогою кнопки «Авто» барабани будуть крутитися самостійно, забираючи фіксовану ставку.

after-night-falls

Рішучі гравці люблять апарати Gaminator за наявність ризикової гри. Для її запуску вони натискають «Подвійний» після випадання виграшної комбінації і намагаються вгадати карту, яку показує на екрані дилер. Червоне і чорне викликало у багатьох як припливи радісних емоцій, так і бурю обурення.

Для тих, хто грає в гамікі на гроші, існує зручна функція зміни номіналу. Клікнувши на кнопку «Монета» можна змінити вартість кожного кредиту.

Але краще все-таки грати в безкоштовні ігрові автомати, адже так і азарту отримаєш з лишком, і всі гроші залишаться цілими.

Середньостатистичний геймінатор містить два бонусних символи.

Дикий «Дикий» замінює собою непотрібні символи, перетворюючись в більш цінні виходячи з комбінації. Це як джокер в картковій грі.

А зображення розкиду «Scatter» ігнорує активні лінії і завжди приносить виплати, випадаючи на будь-яких позиціях барабанів. Найчастіше воно також приносить 10, 15, 25 або 45 (залежно від виду автомата) безкоштовних обертань, часом з триразовим множенням всіх отриманих в цей період кредитів.

Найпопулярніші геймінатори

З десятків різних версій виділяються кілька найбільш привабливих. Небезпечне і захоплюючу пригоди Resident. Магічний вплив удачі дозволяє відчути Лаки автомат Hot City. Поринути в океан у пошуках перлів пропонує Sharky. А якщо полювання згадати класику в первозданному вигляді, неодмінно запустіть Ramses II Deluxe (однорукий бандит).

12.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2016p. 
На головну сторінку