Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №760 від 26.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Домашнє вівсяне печиво

Домашнє вівсяне печиво

Інгредієнти: Вівсяні пластівці - 150 г (1,5 склянки) Борошно пшеничне вищого ґатунку - 150 г (1 неповна склянка) Цукор - 150 г (3/4 склянки) Яйце - 1 шт Мед - 30 г (1 стол. ложка) Масло - 100 г Кориця - 2 г (1/2 чайн. ложки) Розпушувач тіста - 3 г (1/2 чайн. ложки) Сіль - 2 г (1/4 чайн. ложки)

Приготування:

Яйце розтираємо з цукром до побіління. Додаємо мед, порізане на шматочки масло і продовжуємо розтирати до однорідності (випічка буде ніжною).

До борошна додаємо сіль, корицю (щоб вівсяне печиво було особливо ароматним) і розпушувач, все перемішуємо або просіюємо разом, щоб випічка не мала зайвих грудочок.

До яєчної суміші додаємо борошняну і вівсяні пластівці, замішуємо тісто на домашнє вівсяне печиво і кладемо в холод на 1 год.

З тіста формуємо невеличкі палянички – майбутнє печиво, викладаємо на деко, застелене папером для випікання, на відстані 1 см одну від одної.

Випікаємо15 хв при температурі 180 градусів. Готове печиво знімаємо з дека, поки тепле.

Усім смачного!

26.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2016p. 
На головну сторінку