Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №762 від 09.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Відбувся фестиваль дитячих будинків сімейного типу

У селі Козлин Рівненського району відбувся перший спортивний фестиваль дитячих будинків сімейного типу.

Цього разу до заходу було залучено близько 100 учасників віком від 4 до 50 років.

Родини своїм прикладом демонстрували глядачам важливість активного сімейного дозвілля, підносили рівень престижності фізичної культури і руху Спорт для всіх та пропагували ідею здорового способу життя.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасникам було запропоновано позмагатися в нескладних, але цікавих конкурсах і естафетах. Діти і дорослі жонглювали футбольними м’ячами, обертали на час обручі, стрибали на скакалках, кидали в мішень дротики для дарцу і виконували ще багато спортивних вправ.

Переможці та призери фестивалю були нагороджені дипломами, призами і сувенірами.

Поліція вилучила бурштин і горілчану продукцію

Прокуратура разом з іншими правоохоронними органами протидіє незаконним операціям із бурштином та підакцизними товарами на території Рівненської області.

Зокрема, працівники прокуратури Рівненської області та податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області 06.06.2016 під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили за місцем проживання і реєстрації підприємця незаконно виготовлену алкогольну продукцію вартістю майже 300 тис грн, 20 тис дол США, документацію, а також 7,75 кг незаконно видобутого бурштину. Орієнтовна вартість вилученого «сонячного» каміння становить 1 млн грн, в тому числі 1 камінь вагою 1,8 кг вартістю 375 тис грн. Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, що його розслідують слідчі Державної фіскальної служби за ст.ст. 199, 204 КК України (незаконне підроблення та використання підроблених марок акцизного податку; придбання, зберігання та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів). Процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснює прокуратура. Рівненської області.

09.06.2016Прес-служба прокуратури Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. 
На головну сторінку