Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №762 від 09.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Аграрії Рівненщини одержать 4,5 мільйони бюджетної підтримки

Рівненським аграріям повертатимуть гроші по кредитах. На здешевлення кредитів в аграрному комплексі Рівненщина отримає 4,5 мільйони гривень з держбюджету.

Як повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, ці гроші підуть на часткову компенсацію відсотків по кредитах, які аграрії Рівненщини взяли на купівлю  палива, насіння, міндобрив, засобів захисту рослин, кормів та ветпрепаратів, молодняку тварин та птиці, обладнання для ферм, енергоносіїв та оплати послуг. 

Розподіл коштів між сільгоспвиробниками відбуватиметься на конкурсній основі.

Тож аби отримати гроші, аграрії мають подати документи на розгляд конкурсної комісії, що створена при Рівненській ОДА (Департаменті агропромислового розвитку).

Скільки гривень військового збору сплачено на Рівненщині?

З початку року на Рівненщині сплачено 71 мільйон гривень військового збору. Зокрема, травневий  внесок рівненчан в обороноздатність країни - 14,3 мільйона гривень.

Як стверджує начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев, враховуючи збільшення розміру мінімальної заробітної плати та досить ефективні заходи органів ДФС у напрямку детінізації доходів, очікується зростання суми військового збору.

Так, порівняно з аналогічним періодом минулого року, надходження військового збору збільшилися на 14,5 мільйонів гривень.

Керівник рівненських  податківців  зазначив, що кожен громадянин, котрий отримує легальні доходи долучається до підтримки армії.

09.06.2016Прес-служба Рівненської ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. 
На головну сторінку